top of page
  • ritdahl

Koulutuksella koronaa vastaan

Päivitetty: 20. maalisk. 2020


korona, kirjoittaminen, koulutus, lehtikirjoittaminen, vaikuttava kirjoittaminen
Koulutuksella koronaa vastaan

Koronaviruksen aikanakin kannattaa satsata koulutukseen etäyhteyksin. Mitä saisi olla? Kelpaisiko lehtikirjoittaminen, narratiivinen tai tietokirjoittaminen? Vai kenties vaikuttava kirjoittaminen, kriisi- tai muutosviestintä, PR-paja, vaikuttava kirjoittaminen, Ideasta tietokirjaksi korona-tilanteeseen? Kriisiviestintä sopii kaikille. Tässä kahden tunnin koulutuksen sisältö:


Sisältö:


-kriisiviestinnän perusteet: miten toimitaan ennen, aikana ja kriisin jälkeen

-teidän organisaation alustavan kriisiviestintäsuunnitelman laatiminen


Tavoitteet:


-sisäistää kriisiviestinnän perusteet

-tuottaa alustava kriisiviestintäsuunnitelma

Nyt voisin käynnistää ekstraedullisesti kurssin Vuolearningin alustalla. Kertoisitko siis, mikä esimerkiksi ym. aiheista kiinnostaisi sinua. Hinta on 99 euroa/h:lö. Koulutus toteutuu, jos kiinnostuneita on tarpeeksi, vähintään 5.


Rita Dahl on tehnyt viestinnän ja toimittajan töitä 20 vuoden ajan. Hän on hoitanut ihmisoikeusaiheista viestintää, koordinoinut mittavia kansainvälisiä projekteja vastaten kaikesta varainhankinnasta tiedotukseen ja PR:ään sekä kirjallisuusantologian toimittamiseen.

Hän on koulutukseltaan VTM, FM, medianomi (YAMK) ja ammatillinen opettaja. Viestinnän tietonsa hän on päivittänyt 2019 Markkinointi-instituutin viestinnän asiantuntijan tutkinnossa. Katso kaikki tarjontani: https://lnkd.in/d75ZExf #lehtikirjoittaminen #journalismi #koulutus #etäkoulutus #kriisiviestintä #muutosviestintä

27 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page