top of page
  • ritdahl

Vaikuttavan kirjoittamisen kurssi Campwiressä

Päivitetty: 4. syysk. 2019

Espoon kulttuuritoimi tukee vaikuttavan kirjottamisen verkkokurssin kustannuksia. Kurssin toteuttaa kouluttaja Rita Dahl. Kurssi toteutetaan paikkavapaasti Campwire-alustalla, vaikka erityisesti espoolaisia osallistujia kaivataan. Kurssi ja materiaalit tehtävineen ovat saatavilla kuukauden ajan Campwire-alustalla. Kurssilaiset osallistuvat suunnitteluun niin, että vastaavat Survey Monkey-kyselyssä mihin some-kanaviin/aiheisiin toivovat keskittymistä. Kurssin hinta on 149 euroa (sis. ALV). Ilmoittautumiset: ritdahl@gmail.com


Kurssilla on viisi moduulia, jotka aukeavat 25.3., 1.4., 8.4. ja kaksi viimeistä 15.4. Teorian lisäksi lopussa on tehtävä, jonka palautat minulle ja saat lyhyen palautteen.

Vaikuttavasta kirjoittamisesta


Vaikuttavan kirjoittamisen koulutuksen kehitin medianomi (YAMK) -opinnoissani. Koulutuksessa hyödynnän pitkää ammattikirjoittajakokemustani, laajaa koulutustaustaani sekä pedagogista osaamistani helmikuussa 2018 valmistuvana ammatillisena opettajana. Lisäksi olen koulutukseltani VTM ja FM ja minulla on kahdenkymmenen vuoden kokemus viestinnän alan freelancerina ja ammattikirjoittajana.


Koulutuksen tietopohja koostuu retoriikan eetoksesta, paatoksesta ja logoksesta, retorisista ja perusteluiden keinoista ja tarinallisuudesta.


Kurssikuvaus


Tavoitteet:


· ymmärtää vaikuttavan kirjoittamisen periaatteet: vaikuttava teksti sosiaalisena toimintana ja eetos-paatos-logos-kuvion ruumiillistajana

· osaa hyödyntää tarinallisuutta ja luoda hyvän henkilöhahmon

· tunnistaa tärkeimmät retoriset ja perusteluiden keinot ja osaa hyödyntää niitä argumentoinnissaan

· osaa monilukutaidon keskeiset periaatteet: lukea, tulkita ja jonkin verran tuottaa monikanavaisia sosiaalisen median tekstejä.


Sisältö:


· Retoriikan puhuja (eetos) -yleisö (paatos) – logos (perustelut) -ydinkuvio ja sen soveltaminen

· Retoriset ja argumentoinnin keinot

· Tarinallisuuden periaatteet

-soveltaminen osallistujien valitsemissa some-kanavissa


Kohderyhmät: Eri aloilla toimivat asiantuntijat viestinnän ammattilaisista markkinoinnin ammattilaisiin. Ihmiset, jotka tarvitsevat vaikuttavaa kirjoittamista työssään.



vaikuttava kirjoittaminen



Espoon kulttuuritoimi tukee vaikuttavan kirjottamisen verkkokurssin kustannuksia. Kurssin toteuttaa kouluttaja Rita Dahl. Kurssi toteutetaan paikkavapaasti Campwire-alustalla, vaikka erityisesti espoolaisia osallistujia kaivataan. Kurssin hinta on 149 euroa (sis. ALV). Ilmoittautumiset:


133 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page