top of page

Vaikuttavan some-kirjoittamisen verkkokurssi

Päivitetty: 4. syysk. 2019



vaikuttava some-kirjoittaminen


Haluatko tuoda some-kirjoituksillasi esiin omaa asiantuntemustasi? Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa osallistua viiden kerran verkkokurssille, jossa käydään läpi tärkeimmät some-kanavat: Facebook, Twitter, blogi, Instagram ja LinkedIn. Kaikkien kanavien potentiaali löydetään hyvien esimerkkien ja oman tekemisen kautta. Tehtävistä annetaan vertais- ja opettajapalaute.


Voit tulla kurssille, olet sitten kokenut tai vähemmän kokenut kirjoittaja. Riittää, että haluat kirjoittamalla vahvistaa asiantuntijabrändiäsi.


Kurssin tavoitteet:

  • oman asiantuntijabrändin vahvistaminen

  • henkilöbrändin luomisen perusteita (myös ero yritysbrändiin)

  • retoriikan ja tarinallisuuden hyödyntäminen omissa some-kanavissa


Kurssin sisältö:

  • vaikuttavan kirjoittamisen periaatteista: retoriikka

  • vaikuttavan kirjoittamisen periaatteista: tarinallisuus ja hyvä henkilöhahmo

  • henkilöbrändäyksen perusteita ja ero yritysbrändiin

  • harjoittelua kaikissa em. some-kanavissa: Facebook, Twitter, Instagram, You Tube, blogi, LinkedIn

  • oman henkilöbrändäysstrategian laatiminen ja toteuttaminen

Lisäksi lehtikirjoittaminen ja tutkiva kirjoittaminen ovat tarjolla verkkokursseina, tai voin räätälöidä sinulle sopivan kokonaisuuden osaamisalueistani (katso oikea yläkulma).


Kouluttajasta:


Rita Dahl on ammattikirjailija ja vapaa toimittaja, joka on viimeksi kirjoittanut tietokirjoja itsensä työllistävien taiteilijoiden asemasta, Suomeen suuntautuvasta maahanmuutosta ja modernistikirjailija Jyrki Pellisestä. Koulutukseltaan hän on VTM, FM ja medianomi (YAMK) ja hän valmistuu helmikuussa 2019 ammatilliseksi opettajaksi Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus ammattikirjoittamisesta.

Jos haluat mukaan, lähetä heti viesti: ritdahl@gmail.com. Kurssin hinta on 149 euroa (sis. ALV). Kurssi alkaa heti, kun on tarpeeksi ilmoittautuneita kasassa, eli kerro kurssista kaverillekin!

63 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page